QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD.

  • China QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken OSETMAC
Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 3000000-5000000
Export pct 80% - 90%

Inleiding

OSETMAC-nadruk op houtbewerkingsmachines meer dan 8 jaar. OSETMAC heeft één volledige productiefabriek--Qingdao Drie Één Drie Machinesbedrijf. Onze fabrieken zijn onbetwist als producenten van een professionele houtbewerkingsmachine geweest. De belangrijkste producten van OSETMAC glijdt lijstzaag, borstelschuurmachine, rand het verbinden machine, houten boringsmachine en CNC routers. Wat meer, onze producten is zijn verkocht aan meer dan 30 landen en de gebieden in Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Europa en Zuid-Amerika .OSETMAC kan ons eigen R&D op tijd doen, productietaak leveren en klantenservice snel verstrekken. De productiefabrieken zijn reeds verleend ISO9001, en enkele hoofdproducten hebben Ce-certificaat overgegaan.
Het doel van OSETMAC is de producten van uitstekende kwaliteit te verstrekken aan onze klanten, uw zaken bij te staan en één van de belangrijke bedrijven te worden in het woodwoking van machinesgebied.

Geschiedenis

Onze fabrieken hebben zich meer dan 10 jaar op dit gebied gespecialiseerd. We zijn in staat om onze eigen R & D te doen met zeer professionele ingenieurs en goed uitgeruste productielijnen. De fabrieken voor productie zijn al ISO 9001 toegekend en enkele van de belangrijkste producten zijn geslaagd voor het CE-veiligheidscertificaat. Onze producten zijn verkocht aan meer dan 30 landen en regio's in het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Europa en Zuid-Amerika.

Dienst

Onze twee fabrieken zijn alom erkend als een professionele producent van houtbewerkingsmachines, met zulke sterproducten als een schuiftafelzaag, borstelschuurmachine, kantenverlijmer, enz. Bovendien zijn de producten uitverkocht in meer dan 20 landen en regio's in Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Europa en Zuid-Amerika.

Ons Team

Qingdao Oset International Trading Co, Ltd focus op houtbewerking machine exporteren. We hebben twee volledige fabrieken die een glijstafelzaag, kantenverlijmer en schuurmachine produceren. Met zeer professionele ingenieurs en goed uitgeruste productielijnen, zijn we in staat om onze eigen R & D te doen, productietaken op tijd uit te voeren en snel klantenservice aan te bieden. Ook werken we samen met vele beroemde lokale fabrieken van andere machines aan R & D.
Sinds de oprichting van ons bedrijf, hebben we altijd eersteklas en hoogwaardige Chinese houtbewerkingsmachines aan de wereld geïntroduceerd. Wij streven ernaar onze klanten te helpen de beste kwaliteit en meest geschikte machines te vinden voor hun behoeften, en worden een van de toonaangevende bedrijven op dit gebied.

Laat een bericht achter