Thuis

QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

OSETMAC-nadruk op houtbewerkingsmachines meer dan 8 jaar. OSETMAC heeft twee volledige productiefabrieken--Qingdao Drie Één Drie Machinesbedrijf en Qingdao DE Tai Wo Machinesbedrijf. Onze fabrieken zijn onbetwist als producenten van een professionele houtbewerkingsmachine geweest. De belangrijkste producten van OSETMAC glijdt lijstzaag, borstelschuurmachine, rand het verbinden machine, houten boringsmachine en CNC routers. Wat meer, onze producten is zijn verkocht aan meer dan 30 landen en de gebieden in Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Europa en Zuid-Amerika .OSETMAC kan ons eigen R&D op tijd doen, productietaak leveren en klantenservice snel verstrekken. De productiefabrieken zijn reeds verleend ISO9001, en enkele hoofdproducten hebben Ce-certificaat overgegaan.
Het doel van OSETMAC is de producten van uitstekende kwaliteit te verstrekken aan onze klanten, uw zaken bij te staan en één van de belangrijke bedrijven te worden in het woodwoking van machinesgebied.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Onze fabrieken hebben zich meer dan 10 jaar op dit gebied gespecialiseerd. We zijn in staat om onze eigen R & D te doen met zeer professionele ingenieurs en goed uitgeruste productielijnen. De fabrieken voor productie zijn al ISO 9001 toegekend en enkele van de belangrijkste producten zijn geslaagd voor het CE-veiligheidscertificaat. Onze producten zijn verkocht aan meer dan 30 landen en regio's in het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Europa en Zuid-Amerika.

QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : OSETMAC

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Certificaten China QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Certificaten