• QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD.
  Joro
  Ik heb de machines en de glijdende lijstzaag is werkelijk goede kwaliteit.
Contactpersoon : Kevin Han
Telefoonnummer : +86 18661895387
WhatsApp : +8618661895387

2HP de Elektrische Riem Sander Machine For Wood van houtbewerkingsschuurmachines

Place of Origin CHINA
Merknaam OSETMAC
Certificering CE ISO
Minimum Order Quantity Negotiable
Prijs Negotiable
Packaging Details wooden box or as request
Delivery Time 5-15days
Payment Terms L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability 30000set per year

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Power Source Electric Voltage 220V
Table Size 600x400mm Dust Collection System Yes
Table Height 900mm Sanding Belt Speed 20m/s
Sanding Disc Size 200mm Table Tilt 45°
Hoog licht

2HP houtbewerkingsschuurmachines

,

Elektrische houtbewerkingsschuurmachines

,

Elektrische Riem Sander Machine voor Hout

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productomschrijving:

De houtbewerkingsschuurmachines zijn ideaal voor het schuren van houten meubilair en andere houtbewerkingsprojecten. Met een voltage van 220V en een snelheid van 3000RPM, kan deze krachtige schuurmachine krachtige het schuren resultaten leveren. Het heeft een capaciteit van de stofinzameling van 2.5m ³ /min en door elektriciteit aangedreven, die tot het maken een efficiënt en betrouwbaar hulpmiddel. De regelbare het schuren schijfsnelheid kan tot 3000RPM bereiken, toestaand voor het nauwkeurige schuren en het oppoetsen van houten oppervlakten. Deze riemschuurmachine voor hout is geschikt voor zowel beroeps als DIY-houtbewerkingsprojecten, die tot het maken een grote keus voor industriële schuurmachine voor hout en schuurmachine voor houten meubilair.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Houtbewerkingsschuurmachines
 • Het Systeem van de stofinzameling: Ja
 • Snelheid: 3000RPM
 • Het schuren Riemsnelheid: 20m/s
 • Afmetingen: 1200x800x1400mm
 • Gewicht: 200kg
 • Hoogst Efficiënte Schuurmachine voor Hout
 • Industriële Rangschuurmachine voor Hout
 • Het industriële Systeem van de Stofinzameling
 

Technische Parameters:

Attributen Specificatie
Motormacht 2HP
De Capaciteit van de stofinzameling 2.5m ³ /min
Krachtbron Elektrisch
Het schuren Schijfsnelheid 3000RPM
Het schuren Schijfgrootte 200mm
Lijstgrootte 600x400mm
Afmetingen 1200x800x1400mm
Voltage 220V
Lijstschuine stand 45°
Gewicht 200kg
Product De machine van de riemschuurmachine voor hout, schuurmachine voor hout, de machine van de riemschuurmachine voor houtbewerking
 

Toepassingen:

Houtbewerkingsschuurmachines van OSETMAC met de Certificatie van Ce ISO

Zoekt u een betrouwbare schuurmachine voor houten meubilair? OSETMAC biedt hoogte aan - de schuurmachines van de kwaliteitshoutbewerking die voor om het even welke houtbewerkingsbaan perfect zijn. Deze schuurmachines zijn verklaard Ce en ISO en komen met een systeem van de stofinzameling, lijstschuine stand tot 45 graden, en een het schuren riemgrootte tot 100x2000mm. De machines zijn ook zeer lichtgewicht, met een gewicht van 200kg, en hebben een voltage van 220V.

U kunt deze houtbewerkingsschuurmachines met een minimumordehoeveelheid en aan een grote prijs krijgen. De verpakking is ook efficiënt, met houten vakjes of vanaf uw verzoek. U kunt deze die machines in slechts 5-15 dagen worden geleverd krijgen en betalingen verrichten door L/C, T/T, Western Union, of MoneyGram. OSETMAC kan tot 30000 reeksen per jaar leveren.

Zo, als u een machine van de riemschuurmachine voor houtbewerking zoekt, dan is OSETMAC de juiste keus. Krijg uw schuurmachine vandaag voor houten meubilair!

 

Steun en de Diensten:

Wij verlenen technische ondersteuning en de dienst voor Houtbewerkingsschuurmachines. Ons de dienstteam is beschikbaar voor om het even welke vragen of raad u kunt wensen. Wij bieden telefoon, e-mail en onlineondersteuning, evenals de dienst ter plaatse aan. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van een hoogte - kwaliteit van de dienst aan onze klanten en zullen altijd ons beste doen ervoor zorgen dat uw ervaring om onze producten te gebruiken zo vlot en probleemloos mogelijk is.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor Houtbewerkingsschuurmachines

De houtbewerkingsschuurmachines zijn gevoelige en dure stukken van materiaal. Om ervoor te zorgen dat zij beschermd zijn terwijl in doorgang, zij behoorlijk moeten worden verpakt en worden verscheept.

Verpak de Houtbewerkingsschuurmachines

De houtbewerkingsschuurmachines zouden in een kartondoos moeten worden verpakt die genoeg groot is om de machine met wat het extra beschermen zoals schuim of bellenomslag te passen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de doos met sterke band, zoals verpakking of buis band, om de doos te verhinderen in doorgang te openen wordt beveiligd.

Verscheep de Houtbewerkingsschuurmachines

De houtbewerkingsschuurmachines zouden moeten worden verscheept gebruikend een achtenswaardige koerier of de vrachtdienst. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het volgen voor het pakket, evenals verzekering voor de waarde van de machine wordt verstrekt. Het pakket zou duidelijk met het adres van de koper en het adres van afzender moeten worden geëtiketteerd. Dit zal ervoor zorgen dat het pakket aan de juiste plaats wordt geleverd.